Bursa’nın Orhangazi ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Horhor Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halindeki otomobil ile motosiklet kavşakta henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.
MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YERE SAVRULDU
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere savruldu.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahale kaza yerinde yapıldı.
HASTANEYE KALDIRILDI
Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirilen sürücü, daha sonra ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.
Yaralının sağlık durumuna ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.
KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
Otomobil ile motosikletin kavşakta çarpıştığı anlar çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Görüntülerde iki aracın kavşakta karşı karşıya geldiği ve çarpışmanın ardından motosiklet sürücüsünün yere savrulduğu görüldü.
OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Kazanın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.
Güvenlik kamerası görüntülerinin de olayın oluş şeklinin netleştirilmesi amacıyla değerlendirileceği öğrenildi.
Next





